Which country is the largest producer of plastic waste in the world?

0

1. In which tiger reserve women have been appointed as guides for the first time?

Answer- In Corbett Tiger Reserve.

2. Which country is the largest producer of plastic waste in the world?

Answer- North America 

 

3. India has announced to buy 11000 cold weather clothing systems from the armed forces of which country?

Answer- From USA

 

 4. Which state of India has celebrated its 65th foundation day on 1st November 2020?

Answer – Madhya Pradesh State |

 

5. Which state has the worst infant mortality rate in India?

Answer- belongs to the state of Madhya Pradesh.

 

6. Sean Connery has passed away recently, who was he?

Answer – Actor

 

7. What was the name of the former Prime Minister of Turkey who passed away recently?

Answer- Mesut Yilmaz was his name.

 

8.The first state in India which has included transgender in its Public Service Commission examinations?

Answer- Assam State.

 

9. Dhing Express Hima Das belongs to which state?

Answer – From the state of Assam.

 

10. In which state was India’s only golden tiger sighted?

Answer – Was seen in the state of Assam.

The Real Reason You Should Stop Eating Fast Food In This Scheme Of Post Office, 15 Lakh Rupees Will Be Available In 5 Years, 21 Lakh Rupees Step By Step Facial With Curd, Get 100% Glow In One Go Who Was Ertugrul Ghazi | Ertugrul Ghazi History